За нас  |  Козметика  |  Професионални уреди и терапии  |  Хранителни добавки  |  Целулит  |  Контакти  |  Търси продукт   
 
 Козметика 
 Професионални уреди
 и терапии
 
 VACUSTYLER ® 
 SLIDESTYLER ® 
 DERMIO FACIAL ® 
 DERMIO BODY ® 
 VACUSPORT ® 
 MESO PEN ® 
 MESO CARE ® 
 BODYSTAR ® 
 SPM ® 
 BEAUTIFUL LIPS ® 
 BODY WRAPPING ® 
 ANTI-AGE DETOX  STYLER ® 
 Хранителни добавки 
 Целулит 
   
 BODY WRAPPING®
 

Бодирапингът е доказал своята ефективност в козметиката. Той се е превърнал в любима терапия за много жени и все повече мъже.


Ние от Weyergans high care®  сме разработили и патентовали свой усъвършенстван метод на Бодирапинг. Той представлява комбинация от ароматерапия и компресионна терапия. Засегнатите от целулита зони се намазват с подходящ крем, след което се увиват със специално фолио, като стриктно се спазва точно определена техника на обвиване и правилна сила на натиск. Всичко това продължава няколко минути, след което следват 45-60 мин. релаксация. Това е Уелнес с незабавно забележим ефект върху красотата и здравето, наречен Medical Wellness.

Целта на терапията е да се подобрят кръвооросяването на тъканите, лимфната циркулация и детоксикация на организма. Да се намали обиколката на третираните зони и да намалее и постепенно изчезне целулита.

Комбинацията на ароматерапията и компресионна терапия стимулира процесите на дифузия и осмоза в организма. Натиска от превръзката отваря лимфните пътища и дава възможност на отпадните метаболитни продукти и клетъчните токсини да бъдат отстранени от проблемните зони и след като са обработени от съответните органи отделени от организма.

ЗДРАВОСЛОВНИ РЕЗУЛТАТИ

Резултатът може веднага да се види, усети и измерени. Той е забележим още след първата процедура, дали в сантиметри, в размер на дрехата или просто чувство на по-малка тежест в краката. A приятният допълнителен ефект е, че кожата се чувства по-гладка и по-стегната. Кръвообращението се подобрява. Краката се усещат леки.

Бодирапингът намира приложение в проблемни зони като: корема, талията, хълбоците, бедрата, прасците и горната част на ръцете.

За да се оптимизират резултатите от терапията, препоръчваме лечението да продължи няколко седмици (по 2 пъти в седмица).

http://www.youtube.com/watch?v=f1iPjZuthAc


 Свържете се с нас   ЗА НАС
       Facebook
       Компанията
       Центрове
       Контакти
       Weyergans TV
       High Care Net World