За нас  |  Козметика  |  Професионални уреди и терапии  |  Хранителни добавки  |  Целулит  |  Контакти  |  Търси продукт   
 
 Козметика 
 Професионални уреди
 и терапии
 
 VACUSTYLER ® 
 SLIDESTYLER ® 
 DERMIO FACIAL ® 
 DERMIO BODY ® 
 VACUSPORT ® 
 MESO PEN ® 
 MESO CARE ® 
 BODYSTAR ® 
 SPM ® 
 BEAUTIFUL LIPS ® 
 BODY WRAPPING ® 
 ANTI-AGE DETOX  STYLER ® 
 Хранителни добавки 
 Целулит 
   
 SPM®
 Мануален лимфен дренаж

     
 

Различните видове масаж са чудесен начин за грижа за лицето. Най-ефективен, дори при първи признаци на стареене е този масаж, който повлиява на по-дълбоките слоеве на кожата. Точно такъв е SPM масажът на лице.

SPM масажът е с дълбоко въздействие и ефективността му се равнява на пет процедури ръчен масаж. Многофункционалният и ефективен апарат за SPM масаж на немската фирма Weyergans High Care е световно признат и използван от години. Той притежава стъклени накрайници с различни диаметри, за третиране на лице, шия и деколте. По време на процедурата се подобрява движението на лимфата, укрепват кръвоносните съдове, повишава се метаболизма на мазнини в клетките, чрез което се въздейства върху двойната брадичка, подобрява се контура на лицето. Чрез SPM масажа се засилва ефектът на прилаганите козметични продукти. С негова помощ може да се омекотят и изгладят белези (стрии и цикатрикси).
В зависимост от силата на вакуума, SPM ® може да действа в дълбочина на тъканите. Не само всички слоеве на кожата, но и подкожна мастна тъкан са оптимално кръвоснабдени. Това го прави ефективен и за терапии на тялото, при локални мастни натрупвания, нарушена лимфна циркулация, отпусната кожа и целулит.

Можете да се възползвате от SPM масаж във водещите СПА центрове, козметични и рехабилитационни центрове. Процедурите се прилагат само от добре обучен персонал.

 
 


 СТЕГНАТИ ГЪРДИ БЕЗ ОПЕРАЦИЯ


При отпуснати гърди в следствие на:

  • бременност
  • напреднала възраст
  • голяма тежест поради големия размер и др.

Резултат:

  • Още след първата процедура настъпва значително стягане на гърдите. То се вижда, усеща и напипва.
  • Премахва киселинността, която е причина за намаления синтез на колаген.
  • Наблюдава се реактивиране на съединителната тъкан.

В зависимост от големината на гърдите са необходими 7-10 процедури, чийто ефект продължава повече от половин година. След това е необходимо на 4 седмици да се правят поддържащи процедури.
Продължителност на процедурата 45-60 мин.

   

Действа на принципа на вълнообразно негативно налягане. Характерни са сменящи се импулси от отрицателно налягане и положително налягане, които стимулират гръдната тъкан, артериалните, венозните и лимфните съдове.

Отрицателното налягане води до навлизане на прясна кръв, която носи енергия и кислород на тъканите.

Положителното налягане транспортира обратно използваната венозна кръв, лимфа и отпадни продукти.

Напълно автоматично третиране на гърдите.

Процедурата е много приятна. Клиентът не извършва никакво усилие.

 
 Свържете се с нас   ЗА НАС
       Facebook
       Компанията
       Центрове
       Контакти
       Weyergans TV
       High Care Net World